fbpx
  • Naamloos document
 • Wat kan er misgaan?

  18 mei 2013
 • Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper.

  Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

  Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

 • Als het hypotheekadvies niet deugt, kun je met een onverwachte hypotheekschuld blijven zitten. Of je ontdekt dat je jarenlang teveel betaalde door onnodig dure verzekeringen.

  Sinds de woekerpolisaffaire weten we dat sommige financieel adviseurs zich schaamteloos verrijkt hebben ten koste van hun klanten. Het ging vooral mis met provisies. De geldverstrekker geeft de tussenpersoon dan een beloning voor de bemiddeling, maar rekent die kosten door in de hypotheek. Provisie is sinds 1 januari 2013 niet meer toegestaan.

Maak een afspraak!