fbpx
  • Naamloos document
 • Wat weet je van hypotheken?

  9 januari 2016
 • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper.

  Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

  Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

 • Financiële producten zijn vaak eindeloos gecompliceerd. Alleen wie flink wat financiële kennis heeft, kan zelf een hypotheek afsluiten. Maar dat hebben maar weinig consumenten. Maar liefst 63% vindt het lastig te beoordelen of de voorwaarden van een financieel product in orde zijn. Voor uitleg vertrouwt 38% op een tussenpersoon, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De meeste consumenten schakelen daarom een hypotheekadviseur in.

  Of je deze nodig hebt, hangt af van je financiële kennis en ervaring. Doe de test op de website van Weet wat je weet.

Maak een afspraak!