• Tel. 0492 - 389583
  info@schampershypotheekadvies.nl
 • Wij vinden de juiste hypotheek voor u

  Door rekening te houden met uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden vindt Schampers Hypotheekadvies altijd de meest geschikte hypotheek voor u.

  Kwalitatief advies voor een scherp tarief

  Bij Schampers Hypotheekadvies mag u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardig advies tegen een zeer scherp tarief. Speciaal Starterstarief € 1.495,= all in!

  Begeleiding gedurende de hele aanvraag

  Bij Schampers Hypotheekadvies mag u rekenen op professionele begeleiding tijdens het gehele hypotheektraject.

  Gespecialiseerd in starters op de woningmarkt

  Bij Schampers Hypotheekadvies bent u als starter aan het juiste adres met een speciaal Starters Tarief van € 1.495,= all in!

 • Hypotheekvormen

 • Hieronder vindt u een overzicht van verschillende hypotheekvormen met een korte uitleg.
  Fiscaal gezien komen starters alleen in aanmerking voor een lineaire en/of annuïteitenhypotheek.

  Lineaire hypotheek – maandelijks lost u een vast deel van de lening af. Daardoor betaalt u steeds minder rente. Interessant als u uitgaat van een inkomensdaling.

  Annuïteitenhypotheek – maandelijks lost u een deel van de lening af, geen vast bedrag, maar aanvankelijk weinig, later meer. Dat betekent dus ook: aanvankelijk meer rente, later minder.

  Levenhypotheek – maximaal belastingvoordeel omdat u de lening pas aan het einde van de looptijd in één keer helemaal of gedeeltelijk aflost. Het benodigde kapitaal spaart u via een kapitaalverzekering.

  Spaarhypotheek – is gekoppeld aan een kapitaalverzekering. Maximaal belastingvoordeel over de gehele looptijd omdat u de lening pas aan het einde van de looptijd in één keer helemaal aflost.

  Bankspaarhypotheek – spaart u voor de aflossing van uw hypotheek op een geblokkeerde bankspaarreke­ning, waarop u rente ontvangt. De waarde van het vermogen dat u opbouwt is op elk gewenst moment inzichte­lijk. Dat maakt deze hypotheekvorm transparant.

  Beleggingshypotheek – er zijn twee varianten. Beleggen via levensverzekering of direct in aandelen/beleggingsfondsen. Bij beide is er het risico dat u door tegenvallend rendement de hypotheek niet in z’n geheel kunt aflossen.

  Aflossingsvrije hypotheek – gedurende de looptijd betaalt u alleen rente, geen aflossing. U bouwt dus geen vermogen op.