fbpx
 • Tel. 0492 - 389583
  info@schampershypotheekadvies.nl
 • Tarieven

 • Wij vinden het belangrijk om helder te zijn over onze advieskosten.

  Onderstaande tarieven gelden voor advies met bemiddeling en zijn inclusief eventuele overlijdensrisicoverzekeringen en/of woonlastenverzekeringen (arbeidsongeschiktheid/werkloosheid).

  Starter € 1.695,=
  Doorstromer / oversluiter € 1.950,=
  Verhoging bestaande hypotheek € 1.695,=
  Overige op aanvraag

  Ook is het mogelijk om te kiezen op basis van uurtarief.

  Uurtarief bedraagt € 100,=

  Alleen advies
  U kunt ook kiezen voor advies zonder bemiddeling. U krijgt dan een volledig adviesrapport en zou de bemiddeling dan elders kunnen regelen.

  In de praktijk blijkt dit vaak nog lastig te zijn omdat veel partijen (nog) niet bemiddelen zonder zelf uitgebracht advies.

  BTW
  In principe is advies met bemiddeling vrij van btw. Kiest u dus voor enkel advies zonder intentie een product te sluiten (bv second opinion) dan bent u btw verschuldigd over de advieskosten.

  Serviceabonnementen/Nazorg
  Omdat wij tot op heden nog geen relevante toegevoegde waarde voor de klant hebben kunnen ontdekken van een serviceabonnement werken wij op dit moment niet met serviceabonnementen.

  Uiteraard heeft u recht op de wettelijke nazorg en ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Deze diensten zijn voor u kosteloos.

  Eens in de 2 jaar nemen wij contact met u op of er behoefte is aan een gesprek of de hypotheek nog past bij uw persoonlijke situatie. Dit eventuele gesprek zelf is niet kosteloos.

  Opdracht tot dienstverlening
  Alle met u gemaakte afspraken worden duidelijk vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening. Zo weet u precies wat er voor u gedaan wordt en wat het gaat kosten.

Maak een afspraak!